Open Dag

Op woensdag 29 januari zijn alle ouders die een basisschool voor hun kind willen kiezen, van harte welkom om binnen te lopen op onze school.

Tijden:
08.30 - 12.30 uur en 19.00 - 21.00 uur

We ontvangen u graag deze dag. 's Morgens krijgt u de beste indruk van de  school, omdat we dan gewoon in bedrijf zijn. Dan proeft u echt de sfeer. Maar overdag is het niet voor iedereen mogelijk om te komen, daarom zijn we ook 's avonds open.

U wordt deze dag ontvangen bij de hoofdingang door de directeur. Op locatie Valkweg is dat Thon Koning, op locatie Prof. van der Waalslaan is dat Jolanda Maaskant. Er zijn enkele leerkrachten vrijgeroosterd die u deze dag rond kunnen leiden en u informatie kunnen geven. U kunt met uw vragen ook altijd bij de directeur terecht. Uiteraard is uw zoon/dochter ook van harte welkom. Na afloop van uw bezoek krijgt u onze schoolgids, wat aanvullende informatie en een aardigheidje voor uw kind mee.

U kunt uw inschrijfformulier, dat u per post van de gemeente Sliedrecht heeft gekregen,  op deze dag gelijk bij ons inleveren. Op school hebben wij ook nog blanco formulieren. Maar als u nog wat langer tijd nodig heeft om een keuze te maken, dan mag het inschrijfformulier ook later ingeleverd worden. 

Wilt u een aanvullend gesprek, of bent u op 29 januari echt niet in de gelegenheid om te komen, en wilt u graag toch een rondleiding? Maak dan telefonisch een afspraak met de directie (Valkweg: 0184-416057 / Waalslaan: 0184-416662). Van harte welkom!