C.B.S. Prins Willem-Alexander in Sliedrecht: "Een bijzondere basis in een wereld van verschil"

   
                         Locatie Prof. van der Waalslaan.                                                                     Locatie Valkweg.
   
ACTUEEL:
  • In het weekend van 6 oktober gaat de vernieuwde website online. Tot die tijd ziet u geen knop meer voor de groepspagina's. Op de vernieuwde site vindt u deze weer als vanouds.
  • Heeft u de Parro-app al gedownload? (kijk in de App-store of de Google Play-store, of ga naar talk.parro.com). Meld u aan met de inlogcode die u via de mail hebt gekregen. Wacht hier te lang mee, 
  • Op woensdag 12 september is de school dicht vanwege de staking van het onderwijspersoneel. U vindt HIER de brief die in de laatste week van augustus is verspreid.
  • Ouders met meerdere kinderen op school kunnen vanaf woensdag 12 september de 10-minutengesprekken inplannen voor 25 en/of 27 september. Ouders met één kind op school kunnen vanaf donderdag plannen. De inschrijving sluit op 16 september. Voor ouders die dan nog hebben ingeschreven, plant de leerkracht het gesprek in.
 

Wilt u meer informatie over onze school?
Lees dan online onze schoolgids, of maak een afspraak op een van onze locaties. De directie staat u graag te woord. Adressen, telefoon en e-mail vindt u in het menu bij "contact".

Op zoek naar het laatste nieuws van de school of leuke foto's?
Ga dan in het menu hierboven naar "nieuws" en bekijk de foto-albums en de maandelijkse nieuwsbrief.

 
  Webmail.  
Voor de kinderen (bovenbouw): Klik om in te loggen: 
Mail Office365
    Klik hier om in te loggen op je webmail
  Laatste wijziging: 11-09-2018